Seksi mikkeli ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

seksi mikkeli ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

Vuoto seksin jälkeen, keskustelu Anna Nykyisen poikaystäväni kanssa seksin jälkeen saatan vuotaa päivän/ kolmekin päivä ruskehtavaa, välillä kirkaampaakin veristä vuotoa. Olen melkein kolmekymppinen, kummatkin ovat terveitä (juuri käytiin kummatkin testeissä taudista ei siis voi olla kyse. Limakalvot minulla ei ole kuivat, liukastusvoidetta en siis tarvitse. Seksi ei ole mitenkän erityisen rajua, mistä siis voi olla kyse. Ruskea vuoto mistä on kyse ja onko se normaalia Mulla aika herkästi tulee vähän verta, esim. Papakokeen ottamisen jälkeen, läkäri onkin sanonut joskus vuosia sitten, että tulee herkästi haavaumia. Jos askarruttaa, niin käy läkärissä. Ja papan otto sitten sännölliseksi, nuorilla voi olla jo niitä solumuutoksia/syöpiä.

Seksi mikkeli ruskea vuoto yhdynnän jälkeen - Keskustelu

Koko ajan olen pikkuhousunsuojalla pärjännyt. Mitä virtsan väri ja haju kertovat terveydestäsi? Onko mulla vaan herkkä kohdunnapukka?

Videos

Sexy German girls get sloppy creampie gangbanged. seksi mikkeli ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

Verinen vuoto yhdynnän: Seksi mikkeli ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

Menopaussin jälkeinen verinen vuoto vaatii aina jatkoselvittelyjä gynekologin vastaanotolla. Kävin sukupuolitauti testeissä joskus syys-lokakuussa? Lähes kolmanneksella niiden käyttäjista esiintyy tiputteluvuotoja. Tavallinen kuukautiskierto runkkaus vinkkejä erotiikka tarinoita vaihtelee yleensä 21-35 päivän keston välillä, ja keskimäräinen ajanjakso on 28 päivä. Vaikka tätä vuotoa ei siis pidetä normaalina ilmiönä, se ei kuitenkaan ole mikän kovin epätavallinen asia, eikä emättimen verenvuoto myöskän aina tarkoita sitä, että jotain vaarallista olisi meneillän naisen kehossa.

0 ajatuksia “Seksi mikkeli ruskea vuoto yhdynnän jälkeen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *